A szállás díja 4500 Ft./fő/éj vagy 50000 Ft./vendégház/éj.

Fűtési szezonban 4900 Ft./fő/éj vagy 54000 Ft./vendégház/éj.

Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.

Az idegenforgalmi adó (IFA) a szállásdíjjal együtt fizetendő, amelyet a szállásadó a település szerinti illetékes Önkormányzat részére fizet.
Mértéke: az aktuális, helyi önkormányzati rendelet szerint. (100 Ft./fő/éj)

Gyermekkedvezmény: 4 éves korig 100 %, 10 éves korig 50 %. (A kedvezmény kizárólag a szülőkkel/kísérővel közös szobában történő elhelyezésre vonatkozik.

A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget és az ágynemű, törölköző használatot.

A szállást telefonon vagy emailben történő egyeztetéssel és a teljes szállásdíj 50%-ának foglalóként történő elutalásával lehetséges lefoglalni.
A foglaló összegét kérjük 5 munkanapon belül az alábbi számlaszámra átutalni (Számla tulajdonos: Emri Béla / Bankszámla szám: 11773346-01247880-00000000), megjegyzésként kérjük feltüntetni a szállásfoglaló nevét és érkezésének időpontját, amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 5 banki munkanapon belül nem érkezik meg a foglaló, foglalását semmisnek tekintjük.
A foglaló megérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk.
A foglalást a foglaló megérkezésétől tekintjük megvalósultnak, addig az időpontig minden kötelezettség nélkül bármelyik fél visszamondhatja azt.
Ettől eltérni csak egyedi egyeztetés esetén lehetséges.

Jogszabály szerint a foglaló a szerződés megkötésekor -akár szóbeli is-, a kötelezettségvállalás jeléül kérhető, adható, illetve vissza csak abban az esetben jár (kétszeresen), ha az eladó (jelen esetben szállást értékesítő) hibájából hiúsul meg a szerződés teljesítése.
Ha a vevő (szállást foglaló személy) elállása miatt hiúsul meg a szerződés teljesítése, nem jár vissza a foglalóként kifizetett összeg, ez tulajdonképpen "bánatpénz" mivel így is jelentős anyagi kárt okoz a szolgáltatást nyújtónak.
 
A foglaló összegét a szállásdíj kiegyenlítésekor a teljes összegből levonjuk.
A szállásdíjat a szállás elfoglalásakor előre, egy összegben, a teljes foglalt időszakra kérjük kiegyenlíteni, korábbi távozás esetén is a foglalt napok száma az irányadó.
A foglaló összege minden nap szállásdíjának 50 %-aként kerül elszámolásra, csak a foglalt időszakra használható fel, más időszakra történő felhasználása nem lehetséges.
Meg nem érkezés esetén a foglaló összegét nem áll módunkban visszatéríteni.
A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni.

Vendégeink a szobáikat megérkezésük napján 14 órától foglalhatják el és a távozásuk napján reggel 10 óráig vehetik igénybe.
Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, műszaki hiba, későbbi elindulás) az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen a Vendégházat a megadott telefonszámon értesíteni.

Esetleges károkozás:
Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik.
A megállapított kárértéket távozáskor a Vendég köteles megfizetni a Vendégháznak.
Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a Vendég távozáskor nem tudja kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással köteles azt teljesíteni a Vendégház számlájára.

Szobáinkról

Árak és foglalás

Fotógaléria