Üdvözöljük a Remetei Vendégház - Mikóháza honlapján.

3D megtekintés:

HEGYRE NÉZŐ SZOBÁK

TERASZOS SZOBÁK

4 napraforgós minősítésű vendégházunk a nagy történelmi múlttal rendelkező, közel 500 fős Mikóháza településen nyitotta meg kapuit 2014 júliusában, mely a Zempléni-hegység szívében található.

Szálláshelyünk nevét a mikóházi "Remetei" családi név alapján kapta.

Küldetésünk a minőségi kikapcsolódás biztosítása családok, baráti társaságok, cégek és vállalatok számára.

Ehhez nyújt segítséget a 2013 nyarán - Európai Uniós támogatás igénybe vételével - felújított, közel 200 m2-es, két lakrészből álló igényesen felszerelt vendégházunk; amely 13 fő elhelyezésére alkalmas. Zárt parkoló biztosítja az autók elhelyezését.

A birtok szerves részét képezi az 1,5 hektár vízfelülettel rendelkező tórendszer, melyen szállóvendégeink részére korlátlan és ingyenes csónakázási-, kenuzási-, horgászati és fürdőzési lehetőséget biztosítunk.

A tórendszer középpontjában elhelyezkedő szigeten egy közel 40 m2-es, 20 fő befogadására alkalmas egyedi tervezésű filagória található. Vendégeink csodálatos környezetben süthetnek szalonnát, bográcsozhatnak és grillezhetnek.

1,2 km-re található a Malomtanya Étterem, ahol színvonalas kiszolgálással várják a vendégeket.

500 m-re élelmiszer bolt található az utca elején.

A szállástól 10 perces sétára található - a mikóházi történelmi pincesoron - családi pincénk, amely az 1800-as évektől áll a család tulajdonában.
2012-ben lett kibővítve, felújítva.

A vendégháztól 20 perces sétával az erdő zegzugos útjain érhetünk el egy igazán csendes, civilizációtól teljesen elzárt hegyi legelőre, amely 300 m-rel a tengerszint felett található. Itt rejtőzik egy közel 110 éves vályog borítású gerenda ház, melynek tornácán ülve csak a madarak csicsergését és a vadon élő állatok hangját hallhatjuk.

Csendes, nyugodt, családias hangulatú, hegyvidéki környezetben várjuk kedves vendégeinket.

 

Szobáinkról

Árak és foglalás

Fotógaléria